VIDEO | Droguri periculoase, vândute prin intermediul aplicației Telegram. Două persoane au fost reținute

  • 13 Februarie 14:48
VIDEO | Droguri periculoase, vândute prin intermediul aplicației Telegram. Două persoane au fost reținute

Polițiștii au reținut doi bărbați care ar fi distribuit droguri în municipiul Chișinău. Totodată, în urma perchezițiilor la domiciliile celor doi, au fost găsite cantități mari de droguri, dar și sume de bani în diferite valute, transmite Radio Chișinău.

Bărbații, de 27 și respectiv 31 de ani, ar fi vândut substanțele interzise prin intermediul aplicației Telegram, se arată într-un comunicat al Poliției RM.

„În urma acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigație întreprinse de ofițerii Direcției combaterea crimei organizate a INI,  în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Botanica, și Procuratura mun. Chișinău- oficiul Botanica, s-a stabilit că suspecții primeau coordonatele unde erau plasate droguri în cantități mari (1-2 kg) prin aplicația Telegram, apoi le ridicau și le ambalau în doze mai mici. Le distribuiau ulterior consumatorilor finali în locuri ascunse pe teritoriul mun. Chișinău”, a precizat sursa citată.

De menționat că, în timpul reținerii, unul dintre cei doi avea asupra sa 20 de pachețele cu drog de tip Mefedronă.

Totodată, în mașina și la domiciliul a celuilalt suspect au fost depistate și ridicate pachețele cu hașiș, cocaină, circa 1.000 de pachețele zip-lock, benzi adezive, cântar electronic de înaltă precizie, 1.320 de euro, 400 de dolari, 14.600 de lei și 160 de RON.

Bărbații au fost reținuți pentru 72 de ore, ulterior unul dintre ei a fost arestat pentru 30 de zile. Conform legislației în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău