VIDEO „Cu sens” | Igor Dodon operează cu date FALSE, încercând să justifice reparația Memorialului „Eternitate” în plină pandemie

  • 25 Aprilie 2020 12:07
VIDEO „Cu sens” | Igor Dodon operează cu date FALSE, încercând să justifice reparația Memorialului „Eternitate” în plină pandemie

Igor Dodon operează cu date FALSE, încercând să justifice șantierul deschis în plină pandemie în jurul Memorialului “Eternitate”. Asta, deși, anterior, a declarat că vor fi blocate achizițiile care nu sunt strict necesare. “Așa că, din nou, fără speculații”, insistă președintele, se arată în materialul proiectului media „Cu sens”

Contractul, care dă undă verde SC Magda SRL să demareze lucrările de reparație a memorialului, a fost semnat chiar în ziua în care a fost declarat COD ROȘU de #COVID-19. Mai exact, pe 13 martie 2020. Igor Dodon susține, însă, că lucrările au început încă în ianuarie-februarie, relevă sursa citată.

„Reparația Memorialului “Eternitate” va costa bugetul de stat 2,3 milioane de lei, bani suficienți pentru a achiziționa peste 650.000 de măști de unică folosință sau peste 7.300 de teste pentru detectarea virusului COVID-19”, a calculat „Cu sens”.
 
 
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău