VIDEO | Clădirea Parlamentului a fost iluminată în culorile drapelului Ucrainei

  • 25 August 13:13
VIDEO | Clădirea Parlamentului a fost iluminată în culorile drapelului Ucrainei

Cu ocazia Zilei Independenței Ucrainei, seara trecută clădirea Parlamentului a fost iluminată în culorile steagului țării vecine, anunță Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Cu ocazia marcării celor 33 de ani de independență a Ucrainei, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a adresat un mesaj, în care a subliniat sprijinul în lupta pentru libertate, exprimându-și convingerea că Ucraina va învinge în războiul barbar al Federației Ruse.

Noi, cetățenii Republicii Moldova, Vă mulțumim pentru lecția de curaj și iubire de țară de care dați dovadă zi de zi, apărând cu dârzenie independența atât a voastră, a Ucrainei, cât și a întregii Europe. Vă susținem și Vă sprijinim în lupta pentru libertate, Vă suntem alături și credem cu tărie că Ucraina va învinge în acest război barbar al Federației Ruse. Atât Moldova, cât și Ucraina ne-am căpătat independența acum 33 de ani și știm că drumul nu a fost deloc ușor. De aceea, vom face tot posibilul să mergem înainte și să facem parte dintr-o mare familie, unde este democrație, pace, bunăstare și această familie este Uniunea Europeană. Binele învinge mereu! Із Днем Незалежності, Україно!”, se menționează în mesajul Președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

VIDEO | Clădirea Parlamentului a fost iluminată în culorile drapelului Ucrainei

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
24,4
Câțiva nori
Umiditate:82 %
Vint:1,03 m/s
Sat
23
Sun
21
Mon
19
Tue
20
Wed
20
Arhivă Radio Chișinău