VIDEO | Cimpanzeii au încercat să evadeze cu ajutorul unei crengi de copac de la grădina zoologică din Belfast

  • 10 Februarie 2019 19:00
VIDEO | Cimpanzeii au încercat să evadeze cu ajutorul unei crengi de copac de la grădina zoologică din Belfast

Cimpanzeii de la grădina zoologică din Belfast s-au folosit de o ramură a unui copac pentru a evada, acesta fiind al doilea incident de acest fel care a avut loc anul aceasta la Zoo din Irlanda de Nord.

Cimpanzeii au profitat de furtunile recente pentru a evada, moment surprins de vizitatori în imagini, scrie The Guardian.

Luna trecută, un pui de panda roșu, Amber, a fost găsit într-o grădină aflată la mai aproximativ 1 kilometru de Zoo , după ce a scăpat din îngrădire.

Sâmbătă, cimpanzeii au folosit o ramură drept scară pe care au escaladat-o. Unul a trecut zidul, în timp ce alții își așteptau rândul.

În videoclipul publicat online, un copil se aude spunând: „Nu scăpa, gorilă mică și rea”.

Un angajat al grădinii zoologice a spus că furtunile au slăbit copacii, astfel că cimpanzeii pot să îi rupă și să îi folosească drept scară de ieșire. „Sunt primate inteligente și știu că nu trebuie să se afle în afara incintei, așa că s-au întors singuri”.

Un purtător de cuvânt al consiliul local Belfast, în administrația căruia se află grădina zoologică, a spus că unul dintre cimpanzei a părăsit incinta pentru scurt timp și că îngrijitorii erau pe fază.

Sursa: News.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău