VIDEO | BlackBerry a revenit cu un telefon pentru nostalgici, dotat cu tastatură fizică

  • 11 Iunie 2018 16:18
VIDEO | BlackBerry a revenit cu un telefon pentru nostalgici, dotat cu tastatură fizică

Într-o perioadă în care marile branduri de telefoane precum Apple sau Samsung fac tot posibilul să renunțe definitiv la butoane, BlackBerry refuză să moară și își face apariția pe piață cu un smartphone dotat cu tradiționala tastatură fizică.

Blackberry mizează astfel pe nostalgia amatorilor de tastatură fizică la telefoane și speră ca prin aceast produs să își recâștige fanii. Pe măsură ce telefoanele inteligente cu touchscreen au devenit omniprezente, BlackBerry, care nu a vrut să renunțe la particularitatea sa cu tastatură, nu a mai reușit să țină pasul și în 2016 a anunțat că va înceta să își mai producă dispozitivele.

Însă acum a revenit și chiar dacă are aspectul unui telefon tradițional, BlackBerry Key2 are tendințe moderne.

Chiar dacă are o tastatură fizică, aceasta poate fi folosită drept ecran, se poate glisa cu degetul pentru a derula o pagină web, iar camera foto ține pasul cu două obiective.

În plus, având în vedere panica generală care s-a creat în jurul colectării datelor, BlackBerry mizează acum foarte mult pe securitate. Dispune de un browser care nu urmărește activitatea web și are dosare secrete pentru fotografii și documente private.

Deși este puțin probabil să îi întreacă pe giganți, BlackBerry Key2 va fi cu siguranță un telefon destinat nostalgicilor.

Sursa: Digi24

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău