VIDEO | Bayern Munchen și Real Madrid s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor

  • 08 Martie 2017 08:14
VIDEO | Bayern Munchen și Real Madrid s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor

Bayern Munchen a reușit o calificare spectaculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după două victorii cu același scor, 5-1, în fața formației engleze Arsenal Londra, a doua înregistrată marți seară, chiar pe ''Emirates Stadium''.

''Tunarii'' au făcut o primă repriză bună și au condus cu 1-0, prin reușita lui Theo Walcott (20), fiind aproape și de al doilea gol, dar totul s-a năruit după pauză, când Koscielny a fost eliminat, iar Bayern a profitat marcând de cinci ori, prin Robert Lewandowski (55 — penalty), Arjen Robben (68), Douglas Costa (78), Arturo Vidal (80, 85).

AICI AI GOLURILE DIN ARSENAL - BAYERN 1-5

 

Într-un alt meci disputat aseară, Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins formația italiană Napoli în deplasare, cu scorul de 3-1, la fel ca în prima manșă a optimilor competiției.

Napoli a făcut o primă repriză foarte bună și spera în calificare după golul marcat de belgianul Dries Mertens (24).

Real Madrid a revenit după pauză și a decis soarta partidei în decurs de cinci minute, după două cornere executate de Kroos și fructificate de Ramos (52, 57), chiar dacă la al doilea Mertens a fost creditat cu autogol. Morata a încheiat conturile în finalul meciului (90+1).

AICI AI GOLURILE DIN NAPOLI - REAL 1-3

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău