VIDEO | Avantajele proiectelor finanțate de statul român în R.Moldova, filmate în șase clipuri

  • 05 Noiembrie 2018 18:29
VIDEO | Avantajele proiectelor finanțate de statul român în R.Moldova, filmate în șase clipuri

Ambasada României la Chișinău a publicat pe canalul de Youtube al Misiunii Diplomatice, șase clipuri video de promovare a unor proiecte finanțate de statul român în Republica Moldova.

Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare - RoAid a realizat respectivele clipuri video în cadrul ”Proiectului de comunicare pentru promovarea avantajelor concrete ale inițiativelor finanțate de România în Republica Moldova în ultimii ani”.

Acestea sunt  dedicate proiectelor derulate la Muzeul Național de Artă al Moldovei, Sala cu Orgă, Institutul Mamei și Copilului, Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din Comrat, Sistemul de Irigații de la Criuleni și SMURD Republica Moldova.

Ambasada României consideră că derularea acestor activități de informare și comunicare va contribui la sporirea gradului de înțelegere a problemelor de dezvoltare internațională și a interdependenței dintre state, potrivit unui comunicat de presă al misiunii diplomatice.

Spoturile sunt disponibile la adresele:

  • „Sistem autonom de irigare integrat cu monitorizare și comandă la distanță cu instalații de conversie a energiilor regenerabile – eoliană, solară, hidraulică” - https://youtu.be/0FjTlU7iMg0;

  • “Îmbunătățirea capacității de răspuns a Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD)” - https://youtu.be/ptaFDYYECjc.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău