VIDEO | Aur și diamante: O companie din Israel produce cea mai scumpă mască de protecție din lume

  • 10 August 2020 15:05
VIDEO | Aur și diamante: O companie din Israel produce cea mai scumpă mască de protecție din lume

O companie de bijuterii din Israel lucrează la ceea ce aceasta susține că va fi cea mai scumpă mască de protecție împotriva coronavirusului din lume, masca din aur și diamante urmând să fie vândută pentru 1,5 milioane de dolari, relatează ABC News, potrivit Hotnews.ro.

Masca din aur alb de 18 carate va fi decorată cu 3.600 de diamante și dotată cu filtre de top N99 la cererea clientului, potrivit designerului Isaac Levy, mai scrie sursa citată.

Levy, proprietarul companiei Yvel, a declarat că clientul său a mai avut două cerințe: ca masca să fie finalizată până la sfârșitul anului și să fie cea mai scumpă din lume.

A doua condiție „a fost cea mai ușor de îndeplinit”, a afirmat bijutierul fără a dezvălui identitatea clientului dar menționând că este vorba de un om de afaceri chinez care locuiește în Statele Unite.

Chiar dacă masca va fura ochii trecătorilor, este puțin probabil ca aceasta să fie un accesoriu foarte practic, greutatea de 270 de grame făcând-o de aproape 100 de ori mai grea decât o mască de protecție obișnuită.

„Poate că banii nu pot cumpăra totul dar pot cumpăra o mască împotriva COVID-19 foarte scumpă iar tipul vrea să o poarte și să umble cu ea pentru a capta atenția”, a declarat Levy, precizând că el personal nu ar purta-o dar este fericit de oportunitatea de afaceri într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:55 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău