VIDEO | Armata israeliană difuzează imagini cu loviturile aeriene efectuate sâmbătă în Siria

  • 10 Februarie 2018 22:10
VIDEO | Armata israeliană difuzează imagini cu loviturile aeriene efectuate sâmbătă în Siria

Armata israeliană a difuzat sâmbătă imagini surprinse din cockpit cu luarea în vizor și distrugerea unei drone care zbură în ceea ce Israel a spus e că spațiul său aerian, precum și cu o lovitură aeriană efectuată asupra unei instalații de drone iraniene din Siria, transmite Reuters.

Israelul a afirmat sâmbătă că și-a trimis avioanele de luptă în Siria, unde acestea au lovit cel puțin 12 ținte iraniene și siriene, după ce anterior în cursul dimineții a doborât o dronă iraniană care zbura deasupra teritoriului sau. Israelul a mai precizat că unul din avioanele sale F-16 a fost surprins de un atac în Siria și s-a prăbușit pe un câmp din apropiere de localitatea israeliană Harduf, în nordul țării, potrivit imaginilor difuzate de televiziuni.

Ulterior, mass-media de stat din Siria a anunțat că forțele aeriene siriene răspund unei noi agresiuni a Israelului și că au contracarat mai multe atacuri asupra pozițiilor militare din sudul țării.

Doborârea avionului F-16 a declanșat o escaladare serioasă a tensiunilor, Israelul lansând apoi de-a lungul bombardamente de amploare în Siria.

Sursa: HotNews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău