VIDEO | Accident de circulație mortal în județul Iași, cu implicarea unui autobuz în care se aflau cetățeni ai Republicii Moldova

  • 31 Decembrie 2022 09:26
VIDEO | Accident de circulație mortal în județul Iași, cu implicarea unui autobuz în care se aflau cetățeni ai Republicii Moldova

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara în localitatea Bohotin, din județul Iași, după coliziunea între un autobuz și un autoturism.

Din primele informații, în urma accidentului au rezultat sapte victime. Cele șase persoane rănite din autobuz, care au dublă cetățenie - română și moldovenească - s-au autoevacuat.

Șoferul autoturismui a fost declarat decedat de medicii ajunși la fața locului.Este vorba despre un barbat de 21 de ani.

Șoseaua nu era alunecoasă, dar, într-o curbă, pe linie continuă, șoferul a intrat cu Audi-ul pe contrasens unde s-a izbit de un autocar care venea din sens opus. Autocarul a împins mașina circa 40 de metri după impact. Mai mulți șoferi au oprit și au încercat să stingă un mic incendiu care a cuprins autoturismul victimei.

Potrivit medicilor, în accident au fost implicate șapte persoane, șase din autocar și șoferul autoturismului. La spital a fost transportat un bărbat de 40 de ani, șoferul autocarului, care a suferit o contuzie abdominala și atac de panica. El era stabil hemodinamic și respirator. Restul victimelor nu au prezentat mărci traumatice, nefiind necesar transportul acestora la spital.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău