VIDEO | A apărut primul teaser trailer al filmului «Frumoasa și Bestia» cu Emma Watson

  • 16 Noiembrie 2016 08:49
VIDEO | A apărut primul teaser trailer al filmului «Frumoasa și Bestia» cu Emma Watson

Pe internet a apărut primul teaser trailer al filmului «Frumoasa și Bestia», cu Emma Watson, în rolul principal. Compania Disney a publicat pe canalul de YouTube primul teaser trailer al filmului «Frumoasa și Bestia» (Beauty and the Beast).

 Rolul principal este interpretat de actrița Emma Watson. În peliculă mai interpretează roluri starurile: Emma Thompson, Luke Evans, Dan Stevens, Ewan McGregor. Pelicula va apărea pe ecrane în 17 martie 2017. Primul teaser a depășit orice așteptări, înregistând un nou record la capitolul vizualizări, surclasând cu mult trailerul episodului șapte al filmului „Războiul stelelor”.

Primul trailer pentru producția live-action „Frumoasa și Bestia” ne prezintă decoruri frumoase și uimitoare din noul film Disney. Deși clipul este un teaser trailer, el prezintă destul de puține imagini din următoarea poveste Disney. Avem parte doar de un cadru cu Emma Watson (Mrs. Potts), care apare grațios la finalul trailerului, blocată de celebrul trandafir roșu. Efectele vizuale sunt impresionante, iar decorurile filmului sunt surprinzătoare. Luke Evans interpretează rolul lui Gaston, Josh Gad este Le Fou, Kevin Kline, în rolul lui Maurice, Stanley Tucci interpretează personajul Cadenza și Gugu Mbatha-Raw – Plumette.

Primul teaser trailer al filmului «Frumoasa și Bestia» a fost vizionat, în primele 24 de ore de la postare, de 91,8 milioane de utilizatori. Disney a ecranizat ultima dată «Frumoasa și Bestia» în anul 1991, atunci a apărut pe ecrane și un film cu desene animate cu același nume, care a câștigat o nominalizare la Premiul Oscar.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:82 %
Vint:0,51 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău