FOTO/VIDEO | Maia Sandu, în fața susținătorilor: „Se pare că ne îndreptăm spre alegeri anticipate”

  • 08 Noiembrie 2019 15:56
FOTO/VIDEO | Maia Sandu, în fața susținătorilor: „Se pare că ne îndreptăm spre alegeri anticipate”

O manifestație de susținere a Guvernului condus de Maia Sandu are loc în aceste clipe în fața Parlamentului, înainte de ședința în plen a Legislativului.

 

Mai multe persoane s-au adunat pentru a-și manifesta susținerea pentru premierul Maia Sandu.

Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari a ieșit în fața manifestanților și a spus că cel mai probabil astăzi va fi depusă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

Azi va fi ședință scurtă. Va fi citit proiectul de lege.Socialiștii vor depune probabil moțiune de cenzură și va fi examinată în 72 de ori. Am înțeles că socialiștii deja s-au dus cu moțiunea de cenzură la secretariat (…). Guvernul acum merge pe reformarea justiției: Nu este justiție, nu este nimic. Blocul ACUM vrea reformarea justiție, dar cineva doar blochează cu orice preț acest lucru”.

UPDATE | După ședința legislativului, premierul Maia Sandu a ieșit în fața parlamentului unde manifestează în aceste momente susținătorii blocului ACUM. Prim-ministrul i-a criticat pe socialiști pentru că ar dori să captureze statul și că ar împiedica reforma în justiție.

„Cei care au povestit că vor ca și noi justiție independentă si adevarată, acum când vine momentul adevărului, când trebuie să curățăm procuraturile și judecătoriile, s-au speriat. Există riscuri foarte mari, să cadă guvernul, să fie stopată finanțarea europeană. Fără reforma justiție, nu vom mai primi bani. Se pare că Igor Dodon este gata să sacrifice tot pentru interesele proprii. Cel mai probabil ne îndreptăm spre anticipate”

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău