Viceprim-ministrului pentru reintegrare Oleg Serebrian a efectuat o vizită de lucru în comuna Horodiște, raionul Rezina

  • 27 Ianuarie 2023 15:57
Viceprim-ministrului pentru reintegrare Oleg Serebrian a efectuat o vizită de lucru în comuna Horodiște, raionul Rezina

Astăzi, 27 ianuarie, viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian, împreună cu reprezentanții Biroului politici de reintegrare, a efectuat o vizită de lucru în comuna Horodiște, raionul Rezina, unde a avut întâlniri cu administrația publică locală, profesori, cadre medicale, consilieri locali, agenți economici și locuitori ai satului, transmite Biroul Politici de reintegrare.

Vicepremierul pentru reintegrare a trecut în revistă prioritățile executivului pentru localitățile din Zona de Securitate în anul curent. În cadrul discuțiilor au fost abordate mai multe subiecte, inclusiv problema blocului alimentar al gimnaziului din Horodiște, în care își fac studiile circa 140 de elevi, din patru localități din Zona de Securitate: Horodiște, Slobozia-Horodiște, Țipova și Lalova.

Vicepremierul Serebrian și reprezentanții Biroului politici de reintegrare au vizitat și căminul cultural din localitate, care a beneficiat de suportul financiar în cadrul Programului activităților de reintegrare a R. Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
10,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:7,2 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău