Vezi puntele de trecere nefuncționale din R.Moldova

  • 02 Martie 2018 09:15
Vezi puntele de trecere nefuncționale din R.Moldova

Punctele de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka și Cosăuți-Iampoli rămân nefuncționale și la această oră din cauza formării podurilor de gheață pe râul Nistru. Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să aleagă pentru traversarea frontierei alte puncte de trecere din proximitate, cum ar fi Otaci-Moghileov-Podolsk.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniță, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.

Totodată, potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate o trecere ilegală a frontierei moldo-ucraineană, o tentativă de trecere a frontierei cu acte false, au fost reținute patru persoane care au încălcat regimul punctelor de trecere iar două persoane în conflict cu legea și un mijloc de transport pus la consemn au fost reținute, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 31 266 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 15 645 pe sensul de ieșire din R.Moldova, iar traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 8 064 traversări.

 

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:

PTF Leușeni – 5 571 traversări persoane,

PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 4 839 traversări persoane,

PTF Sculeni – 4 398 traversări persoane,

PTF Otaci – 3 948 traversări persoane,

PTF Giurgiulești-Galați – 2 374 traversări persoane,

PTF Criva – 1 710 traversări persoane,

PTF Cahul – 1 635 traversări persoane.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău