Veronica Sirețeanu s-a întâlnit cu reprezentantul permanent al FMI în R. Moldova

  • 21 Februarie 2023 17:00
Veronica Sirețeanu s-a întâlnit cu reprezentantul permanent al FMI în R. Moldova

Ministra Finanțelor, Veronica Sirețeanu, a avut astăzi, 21 februarie, o întrevedere cu reprezentantul permanent al Fondului Monetar Internațional (FMI) în Republica Moldova, Rodgers Chawani. Oficialii au discutat despre prioritățile ministerului pe termen mediu, dar și subiecte ce vizează agenda de cooperare a Republicii Moldova cu FMI, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor.

Dna Sirețeanu l-a informat pe Rodgers Chawani care sunt prioritățile ministerului și direcțiile strategice setate în agenda imediată a instituției pe care o conduce, facând referință la Cadrul Bugetar pe Termen Mediu și respectarea calendarului bugetar în acest sens, politica de salarizare, îmbunătățirea proceselor bugetare și eficientizarea utilizării resurselor bugetare,  ajustări ale politicilor în domeniul fiscal și vamal ș.a.

Reprezentantul FMI în țara noastră a felicitat-o pe dna Sirețeanu și a apreciat agenda de acțiuni a noului Guvern, reconfirmând sprijinul FMI în realizarea obiectivelor trasate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:0,51 m/s
Fri
20
Sat
18
Sun
17
Mon
16
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău