Veronica Herța a demisionat din funcția de director al „Apă-Canal”

  • 22 Mai 2018 13:54
Veronica Herța a demisionat din funcția de director al „Apă-Canal”

Veronica Herța a anunțat că Adunarea Generală a întreprinderii „Apă-Canal” a acceptat astăzi cererea sa de demisie din funcția de director general.

Ea a făcut acest anunț în urmă cu câteva minute pe Facebook. „Public anunț, că astăzi de către Adunarea Generală a fost acceptată cererea de demisie din poziția de Director General. Eu nu m-am ținut niciodată de funcții. Demnitatea mea este mai presus. Nici în concediu de boală artificial, cum fac alții, nu am de gând să mă duc. Mă dau la o parte... Mă bucur că am reușit să readuc la viață întreprinderea și Proiectul, mă bucur că am reușit să facem o echipă, mă bucur că am reușit să lansăm mai multe proiecte pentru asigurarea unui serviciu mai calitativ consumatorilor, mă bucur că am readus speranța în ochii angajaților… (...) P.S. În acest context mi-am adus aminte de o vorba CAPUL PLECAT ÎNCEPE A PAȘTE…”, a declarat Veronica Herța.

Amintim că Veronica Herța a fost numită în funcția de director general în septembrie 2016 după ce Constantin Becciev  a demionat din această funcție după un scandal legat de corupție achiziții luxoase în cadrul întreprinderii.  

 

 



Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău