Veaceslav Negruță - printre noii membri ai Consiliului de Observatori al „Moldovagaz”

  • 30 Noiembrie 2021 12:02
Veaceslav Negruță - printre noii membri ai Consiliului de Observatori al „Moldovagaz”

Adunarea generală extraordinară a acționarilor „Moldovagaz” SA a aprobat componența reînnoită a Consiliului de Observatori al întreprinderii. Printre noii membri se regăsește și consilierul președintelui țării în domeniul economic, Veaceslav Negruță, transmite IPN.

Din componența precedentă, în consiliu rămân: Elena Burmistrova, vicepreședintele Consiliului de Administrație al SAP „Gazprom”,  directorul general al SRL „Gazprom Export”; Serghei Kuzneț, șef de departament la SAP „Gazprom”; Dmitri Handoga, șef de departament la SAP „Gazprom” și Kirill Neiumin, șef de direcție SAP „,Gazprom”.

Printre noii membri se numără consilierul prezidențial Veaceslav Negruță, precum și Constantin Borosan, secretar de stat al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Secretarul general al Ministerului Finanțelor, Dina Roșca, a devenit membru al Comisiei de cenzori.

SA „Moldovagaz” a fost fondată în anul 1999. SAP „Gazprom” deține 50% din acțiuni, Agenția Proprietății Publice a Republicii Moldova – 35,33%, Comitetul de gestionare a patrimoniului din regiunea transnistreană – 13,44%, persoanele fizice și juridice – 1,23%.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău