Veaceslav Ioniță nu va veni la ședința Comisiei de anchetă privind frauda bancară unde a fost invitat pentru a fi audiat

  • 20 Iunie 2019 10:05
Veaceslav Ioniță nu va veni la ședința Comisiei de anchetă privind frauda bancară unde a fost invitat pentru a fi audiat

Fostul președinte al Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, analistul economic Veaceslav Ioniță anunță că nu va participa la audierile în Comisia de anchetă privind frauda bancară din motiv că nu va fi în Republica Moldova.

„Anunț Președintele Comisiei de anchetă, Alexandru Slusari, că pe data de 24 iunie nu sunt în țară și nu voi putea participa la prima ședință”, a scris Ioniță pe contul său de Facebook. Totodată, el își exprimă disponibilitatea să participe la audieri în altă zi, dar și să se implice în activitatea comisiei, dacă va fi nevoie.

Comisia parlamentară de anchetă pentru investigarea fraudelor bancare va începe luni, 24 iunie, audierea mai multor persoane – foști și actuali oficiali, politicieni, experți, a anunțat președintele comisiei, Alexandru Slusari.

El a precizat că a fost elaborată o listă cu 20 de persoane, iar primii audiați vor fi fostul ministru al Finanțelor în perioada 2009-2013, Veaceslav Negruța și fostul președinte al Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău