Vasile Costiuc a declarat greva foamei

  • 13 Ianuarie 2022 09:17
Vasile Costiuc a declarat greva foamei

Liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, a declarat greva foamei. Informația a fost difuzată de avocatul lui Vasile Costiuc, într-un video publicat pe pagina de Facebook a partidului, după ce a ieșit din sediul Centrului Național Anticorupție, unde se află clientul său, transmite IPN.

Potrivit avocatului, președintele Partidului „Democrația Acasă” a declarat greva foamei în semn de protest, a rugat să îi fie aduse cărți, pastile, pentru că are probleme cu sistemul circulator. Totodată, Vasile Costiuc a îndemnat la calm, susține apărătorul.

Avocatul a precizat că liderul Partidului „Democrația Acasă” este bănuit pe două capete de acuzare  - de spălare de bani și abuz de putere. În același timp, apărătorul a spus că va depune o plângere în baza reținerii lui Vasile Costiuc și efectuării perchezițiilor la domiciliul acestuia, de unde i-a fost confiscat doar telefonul mobil.

Trei persoane au fost reținute în urma perchezițiilor de miercuri, efectuate de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, în dosarele ce vizează afacerile cu terenurile Primăriei Durlești. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău