Vămile din R.Moldova și România vor activa în regim sporit pentru a face față fluxului de călători în perioada sărbătorilor pascale

  • 19 Aprilie 2019 14:15
Vămile din R.Moldova și România vor activa în regim sporit pentru a face față fluxului de călători în perioada sărbătorilor pascale

Autoritățile vamale din Rep. Moldova și România au convenit asupra unui set de acțiuni menite să fluidizeze trecerea frontierei comune în perioada sărbătorilor pascale.

Urmează a fi majorat numărul personalului, vor fi utilizate toate pistele de control, indiferent de sensul de traversare și vor fi sincronizate acțiunile cu reprezentanții structurilor teritoriale ale Poliției de Frontieră.

Vama din Rep. Moldova va activa la capacitate maximă pentru a face față fluxului sporit de călători, specific acestei perioade, a subliniat directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie.

Vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală din România, coordonator al activității structurilor vamale, Ștefan-Cosmin Doliș a declarat că vama română va asigura fluidizarea traficului prin angrenarea personalului necesar în punctele de frontieră, efectuarea unei analize de risc pentru desfășurarea unui control amănunțit atunci când este cazul.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău