Valeriu Streleț: „Împotriva R. Moldova se urzește un COMPLOT!”

  • 20 Octombrie 2015 17:16
Valeriu Streleț: „Împotriva R. Moldova se urzește un COMPLOT!”

Premierul Valeriu Streleț califică declarațiile de marți, 20 octombrie, ale liderului PCRM, Vladimir Voronin și a șefului PSRM, Igor Dodon de a iniția moțiune de cenzură actualului Cabinet de Miniștri drept un atac bine regizat la adresa Executivului.

Valeriu Streleț a declarat astăzi, în cadrul unui briefing că prin aceasta se dorește deturnarea vectorului de integrare europeană a Republicii Moldova, lăsând să se înțeleagă că știe cine stă în spatele acestor ”mișcări tectonice de ordin politic”.

”Scopul lor principal este deturnarea Republicii Moldova de la vectorul de integrare europeană. Tactica lor mi-e bine cunoscută. Imediat cum sunt atinse interesele Păpușarului, sunt scoase la rampă sculele. Situația e gravă, deoarece i-a scos la rampă pe toți trei: Usatîi, Dodon, Voronin”, a declarat Valeriu Streleț.

Premierul Valeriu Streleț a mai menționat că aceste declarații anticipează acțiunile de formare a unei noi majorități în Legislativ, care este deja legiferată printr-o înțelegere secretă între liderii PCRM, PSRM și PD.

”Împotriva RM se urzește un complot. O posibilă încrengătură se creează în Parlament. Nu sunt declarațiile doar a unui bătrân politician - Voronin, sau de bravadă bădărănească a lui Igor Dodon. Jocurile în mare măsură sunt făcute și urmează doar votul secret de demitere a unui guvern pro-european”, a menționat Valeriu Streleț.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău