Valeriu Munteanu, acostat de cei care nu cred în existența COVID-19: ”Câți bani ți-a dat Soros să promovezi covidul?”

  • 25 Iulie 2020 15:29
Valeriu Munteanu, acostat de cei care nu cred în existența COVID-19: ”Câți bani ți-a dat Soros să promovezi covidul?”

Președintele Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, se plânge pe pagina sa de Facebook de faptul că este atacat și acuzat că ar fi primit bani pentru a ”promova” COVID-19, după ce politicianul a anunțat, vineri 24 iulie, că s-a infectat cu noul coronavirus.

”Am decis să anunț public faptul infectării mele cu Covid-19 (chiar dacă știam că mă expun pe mine și familia) pentru a contribui pe cât este posibil la diseminarea adevărului în acest sens, la devoalarea minciunii și la demantelarea ignoranței publice, mai periculoasă decât covidul.

Reacțiile și comentariile pline de vitriol ale concetățenilor noștri la știrile despre infectarea mea cu Covid, m-au oripilat, o bună parte din oameni chiar cred că:

- este o simplă răceală;

- se face teatru;

- am fost plătit pentru a răspândi informația “mincinoasă” despre existența Covid-19.

Însă cel mai mult m-a contrariat, când aseară un cunoscut mai vechi, profesor la o Universitate din Chișinău, m-a sunat și mi-a tăiat-o direct și aproape fără drept la apel: “Valeriu, câți bani ți-a dat Soros să promovezi covidul?”, insistând “în cunoștință de cauză” că virusul nu există, fiind decât un nou “instrument de cucerire a lumii” de către globaliști și progresiști. Spunea dumnealui: “lumea știe foarte exact câți bani a-i primit de la globaliști pentru a pune umărul la distrugerea “vechii orânduiri” mondiale”. Sărmanii studenți”, a conchis Valeriu Munteanu.

Politicianul a mai subliniat că se oferă voluntar pentru prelevare de probe COVID-19, pentru a-i ajuta pe cei care nu cred în existența virusului să înțeleagă pericolul și efectele distrugătoare ale acestuia.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău