Valerii Klimenco și Valeriu Munteanu, înregistrați în calitate de candidați la șefia Capitalei

  • 18 Septembrie 2019 08:18
Valerii Klimenco și Valeriu Munteanu, înregistrați în calitate de candidați la șefia Capitalei

Valerii Klimenco din partea Partidului Șor și Valeriu Munteanu din partea Uniunii Salvați Basarabia au fost înregistrați de Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale a mun. Chișinău în calitate de candidați pentru funcția de primar al capitalei, transmite IPN.

Potrivit paginii web a CECEM Chișinău, până în prezent, autoritatea electorală a înregistrat cinci candidați care aspiră la funcția de primar al capitalei. Astfel, anterior au fost înregistrați Ion Ceban din partea Partidului Socialiștilor din Moldova, Andrei Donică din partea Mișcării Profesioniștilor „Speranța” și Teodor Cîrnaț din partea Partidului Politic „Mișcarea Poporului.

19 septembrie este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de primar sau consilier local, anunță Comisia Electorală Centrală.

Tot  pe 19 septembrie este și ultima zi când pot fi desemnați candidații la funcția de deputat în cele patru circumscripții electorale uninominale (nr. 17, 33, 48 și 50), unde vor avea loc alegeri parlamentare noi.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău