Va retrage PD moțiunea de cenzură împotriva Guvernului din Parlament? Răspunsul lui Vladimir Cebotari

  • 07 Noiembrie 2019 14:01
Va retrage PD moțiunea de cenzură împotriva Guvernului din Parlament? Răspunsul lui Vladimir Cebotari

Referitor la posibilitatea ca PD să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului după aprobarea de către Guvern a modificării legii Procuraturii prin asumare de răspundere, Vladimir Cebotari a menționat că formațiunea „încă nu a decis dacă să facă acest pas” și că existat „mai multe discuții”.

În ceea ce ține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului depusă la 17 octombrie, Vladimir Cebotari susține că și în privința acesteia „sunt anumite discuții în cadrul fracțiunii”. Întrebat dacă PDM intenționează să o retragă din Parlament, Vladimir Cebotari a spus că azi sau mâine PD va lua o decizie în acest sens și o va anunța. „Noi avem discuții în partid, diferite situații, diferite scenarii, cum de acționat în privința acelei moțiuni, când vom avea o decizie formalizată, o vom anunța public”, a mai spus reprezentantul PD.

Totodată, Vladimir Cebotari a menționat că dacă actuala alianță de guvernare se destramă, PDM este gata să discute atât cu PSRM, cât și cu Blocul ACUM formarea unei noi coaliții.

Menționăm că socialiștii pregătesc o moțiune de cenzură împotriva Guvernului după aprobarea modificării legii Procuraturii prin asumare de răspundere, însă o decizie finală privind înaintarea acesteia în Parlament va fi luată după consultările fracțiunilor PAS, PPDA, PSRM cu Igor Dodon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău