UPDATE | Reacția CFM la cazul de contrabandă cu țigări în care ar fi fost implicați angajații săi

  • 20 Februarie 2019 14:01
UPDATE | Reacția CFM la cazul de contrabandă cu țigări în care ar fi fost implicați angajații săi

Patru angajați de la căile ferate din Repubica Moldova au fost prinși, în această dimineață, de polițiștii din Ilfov, cu peste 5.000 de pachete de țigări de contrabandă.

Ei se aflau într-un tren care venea de la Chișinău spre București. Oamenii legii au percheziționat toate vagoanele, iar garnitura a fost staționată la Gara de Nord - Triaj, până la încheierea cercetărilor.

UPDATE 14:00 | „Calea Ferată din Moldova” s-a autosesizat cu privire la angajații CFM, bănuiți că ar fi transportat contrabandă cu țigări în trenul de pe cursa Chișinău – București. „Întreprinderea feroviară condamnă cu fermitate orice act de încălcare a legii, comis de angajații noștri. Serviciul Securitate Internă al companiei a deschis o anchetă pe acest caz. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia vor fi sancționați conform prevederilor Codului Muncii. Precizăm că trenul circulă conform orarului, fără întârzieri. Potrivit informațiilor, persoanele bănuite au fost reținute de oamenii legii”, se precizează într-un comunicat al întreprinderii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău