UPDATE | Nistor Grozavu și Igor Gamrețchi au fost reținuți de către ofițerii CNA

  • 25 Aprilie 2017 13:12
UPDATE | Nistor Grozavu și Igor Gamrețchi au fost reținuți de către ofițerii CNA

Viceprimarul capitalei Nistor Grozavu și Șeful Direcției Transport Public și Căi de Comunicații a Primăriei Chișinău, Igor Gamrețchi, au fost reținuți de către ofițerii CNA într-un dosar penal privind parcările și parcajele cu plată din municipiu.

Informația a fost confirmată pentru Radio Chișinău de ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi. Tot astăzi, în același dosar au fost reținuți și administratorii a trei firme de parching pentru 72 de ore.

UPDATE 12:20 Milionarul Alexandr Pincevski este unul dintre persoanele reținute în dosarul parcărilor, în care acum se fac mai multe percheziții la Primărie și la domiciliile unor funcționari. Procurorii anticorupție și ofițerii CNA fac acum percheziții la domiciliul lui Pincevscki după care vor merge la oficiul său. Surse prezente la percheziții spun că milionarul a scris și pretenții că reținerea sa ar fi neîntemieată, scrie Deschide.md

Procurorii și ofițerii anticorupție au reținut administratorii a trei firme de parching pentru 72 de ore, în cadrul unor acțiuni desfășurate astăzi de CNA, a confirmat pentru Radio Chișinău de ofițerul de presă al CNA, Angela Cibotaru-Starinschi. 

Ofițerii și procurorii Centrului Național Anticorupție efectuează la această oră percheziții la biroul viceprimarului Capitalei, Nistor Grozavu, după ce, în dimineața zilei au făcut percheziții la domiciliul acestuia. Nistor Grozavu a declarat presei că merge la Primărie să clarifice situația și că nu a încălcat nicio atribuție de serviciu.

Percheziții au loc și la alte adrese ale unor funcționari din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, printre care și Șeful Direcției Transport Public și Căi de Comunicații a Primăriei Chișinău, Igor Gamrețchi, precum și oameni de afaceri.

Acțiunile fac parte dintr-un dosar penal privind parcările și parcajele cu plată în municipiul Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:1,03 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău