UPDATE | Ministerul Sănătății confirmă: Încă un deces din cauza COVID-19 în stânga Nistrului

  • 12 Aprilie 2020 14:51
UPDATE | Ministerul Sănătății confirmă: Încă un deces din cauza COVID-19 în stânga Nistrului

UPDATE 14:51 Ministerul Sanătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea unui alt caz de deces, provocat de COVID-19. Este vorba de un barbat de 59 ani, din Tiraspol. Astfel, bilanțul persoanelor decedate din cauza COVID-19 în R.Moldova urcă la 31.

Știrea inițială

Un bărbat de 61 de ani, internat în secția reanimare a spitalului orășenesc din Slobozia, a decedat astăzi, anunță presa din regiunea transnistreană. 

După cum transmite novostipmr.com, făcând referire la surse din cadrul spitalului, bărbatul avea mai multe maladii asociate, printre care pneumonie bacteriană bilaterală și diabet zaharat. Potrivit sursei citate, bărbatul se afla în stare gravă și era conectat la ventilator. Originar din orașul Tiraspol, el a fost internat la spitalul din Slobozia pe 29 martie.

Potrivit statisticilor, până astăzi noul coronavirus a fost depistat la 114 locuitori ai raioanelor din stânga Nistrului. Dintre aceștia 106 sunt tratați la spitalele din regiune, un pacient s-a însănătoșit, fiind externat, o femeie e instituționalizată la Spitalul Clinic Republican din Chișinău, iar 6 persoane au decedat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău