UPDATE | Igor Dodon anunță că nu a suferit nici el, nici membrii familiei sale traumatisme grave în accidentul de duminică (FOTO/VIDEO)

  • 09 Septembrie 2018 21:39
UPDATE | Igor Dodon anunță că nu a suferit nici el, nici membrii familiei sale traumatisme grave în accidentul de duminică (FOTO/VIDEO)

Președintele Republicii Moldova a transmis, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook că este în ordine și nu a suferit traumatisme grave, nici el și nici membrii familiei sale, în urma accidentului rutier în care a fost implicat duminică după-amiază.

„Mulțumim tuturor celor din țară și de peste hotare, care au avut gânduri bune pentru mine și familia mea. Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mii de mesaje, la care însă nu reușesc să răspund acum.Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei. Fiți atenți și aveți grijă de voi și de cei dragi vouă”, a scris Igor Dodon în postarea sa.

 

UPDATE 16.58: Liderul fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, Ivan Ceban, a cărui mașină a fost lovită acum trei zile, sugerează că ar putea exista o legătură cu accidentul în care au fost implicate două mașini din cortegiul președintelui Igor Dodon.

Presa de la Chișinău scrie că împreună cu Igor Dodon în mașină se aflau astăzi mama acestuia și unul dintre fiii săi. 

Mama președintelui s-a ales cu mai multe traumatisme

Starea lui Igor Dodon este satisfăcătoare. Acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea.

Potrivit acestuia, accidentul s-a petrecut între trei mașini, printre care două vehicule ale SPPS. În urma impactului, persoanele care au avut de suferit au primit îngrijiri medicale pe loc.

UPDATE 16.17: Serviciul de Protecție și Pază de Stat publică pe pagina sa de Facebook o segvență video, în care a fost înregistrat momentul producerii accidentului rutier în care au fost implicate două mașini din cortegiul președintelui Igor Dodon.

UPDATE 15.33: Președintele Igor Dodon se simte bine și nu a avut nevoie de intervenția medicilor. Anunțul a fost făcut chiar de Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook. El mai scrie că, deplasîndu-se regulamentar, automobilele din cortegiu au fost tamponate de un alt autoturism ce a încălcat regulamentul circulației rutiere.

UPDATE 15.22: Poliția a confirmat oficial că președintele Igor Dodon se afla în unul dintre automobilele accidentate și că a fost transportat de urgență la spital, alături de doi membri ai familiei sale. Nu se știe deocamdată despre cine este vorba mai exact și care este starea lor de sănătate în acest moment.

UPDATE 15.11: Președintele Igor Dodon se afla în una dintre cele două mașini din coloana oficială, implicate astăzi într-un accident rutier, informează Poliția, fără să dea mai multe detalii. Unele instituții de presă anunță, cu referire la surse anonime, că Igor Dodon ar fi fost internat, însă această informație nu este confirmată din surse oficiale.

UPDATE: Două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului. 

Cortegiul prezidențial a fost implicat într-un accident rutier pe traseul Strășeni-Călărași, informează poliția Republicii Moldova. Un mesaj în acest sens a fost plasat pe pagina oficială de Facebook a Poliției, care anunță că mai mulți angajați ai săi se află la fața locului.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru Radio Chișinău că mai mulți medici se află la locul accidentului și acordă primul ajutor medical.

Nu se știe, însă, dacă președintele Igor Dodon se afla în automobilul accidentat. Poliția va reveni cu detalii.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău