UPDATE | Cisterna, care s-a răsturnat și a luat foc în România, a explodat, fără a se înregistra victime

  • 03 Iunie 2021 19:55
UPDATE | Cisterna,  care s-a răsturnat și a luat foc în România, a explodat, fără a se înregistra victime Foto: Facebook/ Pro Lider Fm

UPDATE | Cisterna a explodat, fără a înregistra victime, scrie presa de peste Prut. „Nu a fost ranită nicio persoana aflata la locul interventiei, echipajele si-au luat masurile de precautie”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila. Știrea inițială: Un accident grav a avut loc joi după-amiază pe DN 21A, între localitățile Bărăganu și Țăndărei, din județul Brăila, România, acolo unde o cisternă s-a răsturnat și a luat foc. Evenimentul nu s-a soldat cu victime iar raficul este blocat pe ambele sensuri, transmite Digi24.ro.

Potrivit ISU Brăila, incendiul a fost anunțat de participanții la trafic. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și Garda de intervenție Însurăței și Punctul de lucru Dudești.

Șoferul, un bărbat de 61 de ani, din Republica Moldova a reușit să iasă la timp din cabină, astfel încât evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Bărbatul nu a fost transportat la spital, ci a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD ajuns la fața locului.

„În acest moment, pe DN 21A, între localitățile Bărăganu si Țăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de catre politisti pe DN 21 si DE 584”, a anunțat IPJ Brăila.

Sursa: DIGI24

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
22,24
Cer fragmentat
Umiditate:49 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău