Unul dintre veteranii ajunși la spital în urma altercațiilor cu poliția se află în stare gravă. „Un pic de întârziere și s-ar fi pierdut”

  • 17 Iulie 2020 15:43
Unul dintre veteranii ajunși la spital în urma altercațiilor cu poliția se află în stare gravă. „Un pic de întârziere și s-ar fi pierdut”

Reprezentantul Platformei DA, Chiril Moțpan, a oferit detalii despre starea de sănătate a veteranilor care au ajuns la spital în urma altercațiilor cu poliția din timpul protestului de ieri.

„M-am întâlnit cu câțiva veterani, între care și Dumitru Urâtu, care a fost ridicat cu brutalitate și bătut de reprezentanții forțelor de ordine, ajungând, într-un final, pe patul de spital. Slavă Domnului, medicii i-au acordat ajutorul necesar, constatând că poate merge acasă. Situația este mai complicată cu Vasile Agapiev, 53 de ani, care a fost internat in stare de sincopă și criză impulsiva. Pe înțelesul nostru, în stare inconștiență și convulsii, solicitând de urgență intervenția medicilor. Un pic de întârziere și s-ar fi pierdut. Am vorbit cu dl Curov Igor, Directorul adjunct al Spitalului de Urgență, care mi-a spus că Vasile este în stare de gravitate medie. Cred că Pavel Voicu, Marin Maxian, Stefan Popov, toți responsabilii de ce s-a produs ieri în centrul capitalei, trebuie să se roage pentru sănătatea lui Vasile Agapiev. Și să vadă ce spune Codul Penal”, a declarat Chiril Moțpan. 

Menționăm că în urma protestului veteranilor războiului de pe Nistru, cinci persoane au fost escortate de poliție din cauza altercațiilor cu forțele de ordine. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău