United Airlines investighează moartea unui iepure gigant, care a fost transportat cu unul dintre avioanele companiei

  • 26 Aprilie 2017 10:47
United Airlines investighează moartea unui iepure gigant, care a fost transportat cu unul dintre avioanele companiei

Compania United Airlines investighează moartea unui iepure gigant, care a fost transportat cu unul dintre avioanele companiei.

Iepurele botezat Simon, care avea o lungime de 90 de centimetri, a fost găsit mort în compartimentul marfă, atunci când avionul a aterizat pe aeroportul Chicago's O'Hare, după ce decolase de pe aeroportul Heathrow din Londra.

Potrivit unor informații apărute în mass-media britanică, iepurele gigant urma să fie livrat unui nou proprietar celebru. United Airlines, care a avut câteva săptămâni de proastă publicitate, a anunțat că este "întristată" de moartea mamiferului.

Ziarul britanic "The Sun" a informat că Simon a fost fiul unuia dintre cei mai mari iepuri din lume - Darius, care avea o lungime de 1,3 metri.

Rareori se întâmplă ca decesul animalelor să survină la bordul unui avion, însă au mai fost astfel de cazuri. Potrivit celor mai recente cifre, date publicității de Departamentul Transporturilor din Statele Unite, companiile aeriene americane au raportat moartea a 35 de mamifere în anul 2015. Dintre acestea, 14 decese s-au înregistrat la bordul unor avioane, aparținând companiei United Airlines.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău