Unde vor fi deschise târgurile școlare din Chișinău

  • 17 August 2020 10:12
Unde vor fi deschise târgurile școlare din Chișinău

Pretorii din municipiul Chișinău au anunțat la ședința on-line a serviciilor municipalității locațiile iarmaroacelor școlare care vor fi deschise în fiecare sector, transmite MOLDPRES.

Potrivit unei dispoziții a primarului general, în perioada 25 august  - 6 septembrie, fiecare sector al capitalei urmează să găzduiască un târg școlar. Locațiile, stabilite de pretori, au fost anunțate la ședința săptămânală a serviciilor primăriei. Astfel, în sectorul Botanica, iarmarocul va fi amplasat la intersecția bulevardului Traian și străzii Independenței.

În sectorul Centru, rechizitele școlare vor fi găsite pe str. Academiei și la intersecția străzilor Cantemir și Ismail. 

Administrația sectorului Râșcani își propune să organizeze târgul școlăresc la intersecția străzilor Kiev și Alecu Russo. La necesitate, poate fi amplasat un iarmaroc și pe str. Andrei Doga. La Buiucani, iarmarocul se va desfășura în parcarea centrului comercial Zity Mall. 

Pretura sectorului Ciocana a ales ca locație pentru cumpărăturile de la începerea anului școlar zona de la intersecția străzilor Alecu Russo și Mircea cel Bătrân. 

Autoritățile municipale au anunțat că instituțiile de învățământ din subordine vor publica, până la data de 20 august, modelul de învățământ după care școlile și liceele din Chișinău își vor desfășura activitatea. Potrivit datelor prezentate de autorități, în municipiul Chișinău activează 148 de instituții de învățământ public școlar primar și secundar în care învață 90 798 de elevi.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:67 %
Vint:2,06 m/s
Sun
8
Mon
8
Tue
8
Wed
8
Thu
3
Arhivă Radio Chișinău