Una dintre cele mai bune voci din Marea Britanie, Emeli Sandé, va susține un recital pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019

  • 03 August 2019 18:38
Una dintre cele mai bune voci din Marea Britanie, Emeli Sandé, va susține un recital pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019

Emeli Sandé, una dintre cele mai bune voci din ultimii 10 ani din Marea Britanie, vine la Cerbul de Aur. Vineri, 23 august, în ultima zi de concurs, artista va susține la Brașov primul său recital pe o scenă din România.

Cu peste 340 de milioane de vizualizări în mediul online, 19 milioane de single-uri vândute, dintre care trei No.1

în Marea Britanie, patru Brit Awards, autoare sau co-autoare a unor piese pentru mari artiști precum Alicia Keys, Katy Perry sau Rihanna, Emeli Sandé este printre cele mai importante și iubite staruri ale industriei muzicale.

Festivalul Internațional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 și a avut 18 ediții, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018, la aniversarea celor 50 de ani de la debut.

Evenimentul a devenit cel mai mare festival internațional de muzicã organizat în România și, în mod tradițional, la Brașov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariții sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias Vaya con Dios, Ricky Martin, Patricia Kaas, Toto Cutugno, Scorpions și mulți alții.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău