Un teren care aparținea Partidului Democrat revine în proprietatea Procuraturii Generale

  • 13 Noiembrie 2019 11:52
Un teren care aparținea Partidului Democrat revine în proprietatea Procuraturii Generale

Procuratura Generală a luat act și salută abrogarea Hotărârii Guvernului din 2018, prin care fusese deposedată de terenul adiacent sediului acesteia, unde între timp a fost amenajată o parcare, care însă nu putea fi folosită de către angajații instituției.

În anul 2017, la inițiativa procurorului general de atunci, Eduard Harunjen, o suprafață de 21 de ari din terenul respectiv a fost transmisă din gestiunea Procuraturii Generale, ca într-un final să ajungă în folosința Partidului Democrat și a SRL-ului Art Business Club, în spatele căruia se află fostul director al Agenției Proprietății Publice.
 
„Mai mult decât atât, de facto, cea mai mare parte a terenului este folosită cu rol de cale de acces și ca parcare pentru Partidul Democrat. Astfel, pe teren au fost instalate semafoare, bare de limitare a accesului, camere video de supraveghere, panouri cu acronimul partidului vizat etc.”, se arată într-un comunicat al Procuraturii.
 
Astfel, urmează să fie puse în aplicare acțiunile necesare reintrării în posesia terenului vizat de către Procuratura Generală.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău