Un Târg al locurilor de muncă se va desfășura la Chișinău

  • 30 Iunie 18:28
Un Târg al locurilor de muncă se va desfășura la Chișinău

 Un Târg al locurilor de muncă se va desfășura vineri, 1 iulie, în centrul capitalei. Evenimentul va avea loc între orele 10.00 și 14.00 pe str. Mitropolit Varlaam 77, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în cadrul târgului, zeci de companii vor prezenta oferte de angajare din diverse domenii. Totodată, va fi prezentată oferta educațională pentru anul de învățământ 2022-2023 și beneficiile învățământului dual pentru alegerea unei meserii de viitor.

Grupurile țintă ale evenimentului sunt: absolvenții de liceu și gimnaziu, care vor să învețe o meserie și tinerii de până la 35 de ani, care vor să se recalifice.

Târgul locurilor de muncă se desfășoară în cadrul Conferinței naționale „Promovarea angajabilității tinerilor calificați pentru o dezvoltare sustenabilă”, care are loc în perioada 30 iunie – 1 iulie. Aceasta are scopul de a identifica oportunități de formare, dar și perspectivele de angajare în funcție de nevoile pieței muncii pentru a determina tinerii să-și găsească un job imediat după finalizarea studiilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
21,07
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:2,06 m/s
Tue
25
Wed
26
Thu
25
Fri
29
Sat
29
Arhivă Radio Chișinău