Un tânăr venit la bunici la Drochia, bătut până la moarte

  • 19 Iulie 2021 15:21
Un tânăr venit la bunici la Drochia, bătut până la moarte

Un tânăr de 21 de ani, venit la bunicii săi în satul Nicoreni, raionul Drochia, a murit noaptea trecută. Totul s-a întâmplat după ce acesta, împreună cu fratele său, ar fi intrat într-un conflict cu un grup de tineri din sat, transmite IPN.

Inspectoratul de Poliție Drochia precizează că s-a stabilit că doi frați, de 17 și 21 de ani, ambii locuitori ai municipiului Chișinău, aflându-se în vizită la bunici, ar fi consumat alcool. În stradă, au avut un conflict cu un grup din patru tineri din sat. Ultimii au vârstele cuprinse între 20 și 25 ani.

În timpul conflictului, tânărul de 21 de ani din Chișinău l-a lovit cu pumnul în față pe unul din grupul de tineri din sat, apoi a plecat la domiciliul bunicii. Mai târziu, cinci tineri au venit acasă la bunicii tânărului de 21 de ani și i-au cerut să iasă în stradă ca să clarifice situația. Cei doi frați, locuitori ai capitalei, au ieșit în stradă.

Mai târziu, băiatul de 21 de ani a fost depistat la sol, în stare inconștientă, de către mama sa, care a solicitat ambulanța. Medicii au constatat decesul tânărului.

S-a stabilit expertiza medico-legală, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală pentru huliganism, iar doi tineri, de 21 și 22 de ani, locuitori ai satului Nicoreni, raionul Drochia, au fost reținuți.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău