Un reprezentant al Partidului Popular European din Moldova a depus mandatul de conslier în CMC

  • 16 Ianuarie 2018 10:10
Un reprezentant al Partidului Popular European din Moldova a depus mandatul de conslier în CMC

Consilierul fracțiunii Blocul Electoral „Platforma Popular Europeană – Iurie Leancă” din Consiliul municipal Chișinău, Victor Lutenco, și-a depus mandatul. Alesul local menționează că, deși demisionează, nu renunță la ideile sale și va continua să se implice, transmite IPN.

„Astăzi mi-am depus cererea de demisie din funcția de consilier municipal Chișinău. Le urez mult succes, inspirație și voință colegilor mei din Consiliu, din executiv și din societatea civilă. Multe idei, obiective, planuri am reușit să le realizez, altele –  mai puțin. Nu renunț la ele: voi continua să mă implic, să ajut, să contribui cât voi putea. Le mulțumesc foarte mult tuturor celor care au avut încredere în mine, cu care am lucrat împreună și cu care am reușit să schimbam lucrurile spre bine”, a scris Victor Lutenco pe o rețea de socializare.

Candidatul supleant pe listele BE „PPE – Iurie Leancă” este ex-ministrul culturii și fostul deputat Ghenadie Ciobanu, pedagog, compozitor, profesor universitar, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău