Un polițist a murit, iar patru angajați SPPS au fost răniți într-un accident la Drochia

  • 30 Aprilie 2018 09:06
Un polițist a murit, iar patru angajați SPPS au fost răniți într-un accident la Drochia

Un polițist a murit, iar patru angajați ai Serviciului protecție și pază de stat au fost transportați la spital în stare gravă, după ce automobilul cu care se deplasau s-a ciocnit violent cu un evacuator care staționa. Tragedia s-a produs noaptea, pe 29 aprilie, pe traseul M-5, intersecție cu drumul secundar spre satul Pelenia, raionul Drochia, transmite IPN.

Automobilul cu care se deplasau cele cinci persoane aparține Serviciului protecție și pază de stat și era condus de către unul dintre tineri, în vrâstă de 28 de ani. Deplasându-se din direcția municipiului Bălți spre orașul Râșcani, s-a izbit violent de evacuator. În urma impactului, un polițist în vârstă de 34 de ani, a decedat pe loc. Alte patru persoane, angajați SPPS, cu vârstele cuprinse între 28 și 32 de ani, au fost transportați la spitalul municipal Bălți în stare gravă.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, primele cercetări arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Pe margine acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru încălcarea regulilor circulației rutiere, încălcare care a cauzat din imprudență decesul unei persoane. De asemenea, IGP a inițiat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, aflării polițistului în acest automobil.

Polițistul activa la Direcția generală securitate publică, fiind angajat în cadrul instituției din anul 2010.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău