Un pedofil britanic condamnat, care opta pentru legalizarea pedofiliei, este acuzat de alți cinci tineri din Filipine

  • 09 Octombrie 2018 09:12
 Un pedofil britanic condamnat, care opta pentru legalizarea pedofiliei, este acuzat de alți cinci tineri din Filipine

Într-un caz care este, aparent, primul de acest tip, cinci tineri filipinezi, printre care se numără și un adolescent, vor da în judecată un pedofil britanic deja condamnat, pentru daune morale, la un tribunal londonez.

Ei vor oferi dovezi, printr-un link video, despre abuzul pe care susțin că l-au suferit când erau copii, din partea lui Douglas Slade, în perioada în care acesta locuia în Filipine.

În anii 1970, Douglas Slade făcea campanie pentru legalizarea relațiilor sexuale între adulți și copii. În 1985, el a emigrat în Filipine, unde a cumpărat o casă într-un cartier sărac. Familiile s-au plâns că acesta chema băieți la el acasă, unde îi abuza sexual.

Mai multe încercări de a îl acuza au eșuat dar, în urmă cu doi ani, după ce a fost extrădat în Marea Britanie, el a fost condamnat pentru abuz sexual asupra minorilor în Marea Britanie și a primit o condamnare la închisoare pentru 24 de ani. Acum, cinci tineri din Filipine îl dau în judecată pentru daune morale, la Curtea Supremă din Londra.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău