Un oraș din Italia a scăzut limita de viteză la doar 30 km/h pentru a preveni accidentele rutiere

  • 10 Februarie 14:56
Un oraș din Italia a scăzut limita de viteză la doar 30 km/h pentru a preveni accidentele rutiere

Administrația orașului italian Bologna a luat decizia de a scădea limita maximă de viteză la doar 30 de kilometri pe oră. Măsura este contestată de șoferi.

Astfel, Bologna a devenit primul oraș din Italia care a implementat aceste reguli noi pentru participanții la trafic. Începând din mijlocul lunii ianuarie, toți șoferii sunt obligați să respecte această limită de viteză redusă în interiorul orașului, scrie capital.ro

Așa cum era de așteptat, vestea nu a fost deloc bine primită de către posesorii de permise de conducere. Taximetriștii sunt printre cei mai afectați de noua măsură. Aceștia au fost și primii care au comunicat această veste celorlalți.

După aproape o lună de la implementarea măsurii, taximetriștii se plâng că timpul de stat în trafic s-a prelungit considerabil. Acest lucru înseamnă că au mai puține curse pe zi, ceea ce se traduce direct în venituri mai mici pentru ei.

De multe ori, taximetriștii s-au văzut blocați în trafic din cauza noii limite de viteză. Cu toate că sunt nemulțumiți, nu există prea multe opțiuni disponibile pentru ei. Așa că singurul lucru pe care îl pot face este să se conformeze noilor reguli.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:4,63 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău