Un oficial german vizitează Republica Moldova

  • 02 August 2018 18:28
Un oficial german vizitează Republica Moldova

Secretarul de stat parlamentar al Ministerului Federal al Cooperării Economice și Dezvoltării, Maria Flachsbarth, efectuează, în perioada 2-3 august, o vizită Republica Moldova, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei Germaniei, pe lângă vizita proiectelor care sunt în desfășurare în Moldova cu suportul Germaniei, va avea loc și o discuție cu reprezentanții Guvernului, precum și întâlniri cu opoziția și societatea civilă. Discuțiile cu opoziția și reprezentanții societății civile, care vor fi axate pe evoluțiile politice actuale în contextul alegerilor primarului de Chișinău.

Maria Flachsbarth va vizita o întreprindere care acordă locuri pentru învățământul dual în cadrul unui proiect implementat de Societatea Germană pentru Cooperare Internațională (GIZ), dar și centrul social „Johannes Paul II” (grădiniță, centru educațional) și „Casa Providenței” (instituție de îngrijire și cantină socială pentru persoanele în etate).

La fel, va înmâna către 18 primari, ca urmare a concursului Fondului de Investiții Sociale din Moldova, diplome pentru proiecte de infrastructură socială în valoare de 1,6 milioane de euro din banii contribuabililor germani.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău