Un nou teren de joacă a fost amenajat în sectorul Râșcani din orașul Chișinău

  • 18 Iunie 19:07
Un nou teren de joacă a fost amenajat în sectorul Râșcani din orașul Chișinău

Un nou teren de joacă a fost inaugurat pe bulevardul Moscova 14/1 din orașul Chișinău. Direcția generală locativ-comunală și amenajare (DGLCA) precizează că spațiul dedicat copiilor a fost amenajat în cadrul Programului municipal special pentru construcția și amenajarea terenurilor de joacă în spații publice sau verzi.

Solicitat de IPN, Vasile Efros, șeful Direcției amenajare și mediu în cadrul DGLCA, a menționat că noul teren de joacă, cu dimensiuni de 10X10 metri, include un complex de tobogane și două leagăne, înconjurate de gard pe întregul perimetu. Suprafața terenului este acoperită cu pietriș, o soluție optimă pentru curțile de bloc, a spus șeful Direcției amenajare și mediu.

Vasile Efros a comunicat că aproximativ 240 de mii de lei au fost investiți în acest teren. Amenajarea spațiului a fost realizată la solicitarea locatarilor, pentru a oferi copiilor posibilitatea de a se distra în aer liber, în special în perioada estivală, și ca parte a eforturilor de îmbunătățire a infrastructurii destinate copiilor.

În acest an au fost amenajate opt astfel de terenuri de joacă în curțile de bloc în cadrul programului municipal.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:4,12 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău