Un nou program la Circul din Chișinău - „Totul va fi bine”

  • 23 Septembrie 2021 12:29
Un nou program la Circul din Chișinău - „Totul va fi bine”

Circul din Chișinău lansează un nou program internațional de circ - „Totul va fi bine”, la care vor participa artiști din Moldova, Ucraina, Estonia, România. Spectacolul va fi jucat în perioada 25 septembrie – 24 octombrie, pe Arena Mică a Circului din Chișinău.

Copiii sunt așteptați alături de părinți și bunici în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 12:00 și la ora 16:00.

În cadrul programului vor evolua gimnaști în aer, acrobați, jonglori, dresură mixtă de animale exotice, alături de clovnul Roki, se arată în comunicat.

Igor Cemortan, director artistic: „Acest program este unul special, cu numere originale, deosebite, la care participă artiști din mai multe țări. Unii au mai fost în Moldova, alții vin pentru prima dată, dar tuturor le place țara noastră, vin aici cu plăcere, iubesc orașul Chișinău și oamenii de aici. Repetițiile sunt în toi și sperăm că vor veni cât mai mulți spectatori entuziasmați și dornici de distracție.”,

Biletele pot fi procurate la Casa de bilete a Circului – 022 310 007

Casele Palatului Național – 022 213 544

Online – https://circ-chisinau.md/ticket/circ?date=2021-09

Programul se va desfășura în conformitate cu restricțiile cauzate de pandemia de Covid-19.

Persoanele de la 18 ani vor avea acces la spectacol doar dacă prezintă unul dintre următoarele documente: certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2; rezultatul negativ al unui test PCR sau al unui test antigen; certificatul ce confirmă trecerea prin boală sau prezența anticorpilor. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata programului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:58 %
Vint:5,14 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău