Un nou model de mașină electrică dă viață unei noi ere a mobilității electrice

  • 28 Mai 2019 14:43
Un nou model de mașină electrică dă viață unei noi ere a mobilității electrice

Un nou model de mașină electrică dă viață unei noi ere a mobilității electrice.

Potrivit Digi24.ro, este primul model al unui producător gigant de mașini construit de la zero pe o platformă electrică. Autoturismul vine cu trei valori impresionante de autonomie: 330 de kilometri, 420 de kilometri și 550 de kilometri. Producătorii spun că și prețurile vor fi accesibile.

Democratizarea electricelor începe cu mașina asta din spatele meu. Este al treilea cel mai important model din istoria Volkswagen, după Beetle și Golf”, spune Bogdan Mirică, realizator „La Volan”.

Repezentanții companiei spun că modelul va fi cu 35% mai ieftin de întreținut decât o mașină convențională, iar cel mai ieftin ID.3 va pleca de la mai puțin de 30.000 de euro.

Noul model va avea un design special atunci când șoferul se va apropia cu cheia de mașină. Luminile vor fi full LED, iar sistemul multimedia va beneficia de upgradeuri pe toată durata de viață a mașinii.Premiera mondială pentru ID.3 este programată în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, iar primele vehicule vor fi livrate la mijlocul anului viitor.

 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău