Un nou maraton de vaccinare anti-COVID-19 este organizat astăzi la Palatul Republicii

  • 26 Iunie 2021 10:08
Un nou maraton de vaccinare anti-COVID-19 este organizat astăzi la Palatul Republicii Realitatea

Un nou maraton de vaccinare anti-COVID-19 este organizat astăzi la Palatul Republicii. Cetățeni se pot imuniza fără programare, prezentând doar buletinul de identitate.

Doritorii au posibilitatea să se vaccineze cu serul Astra Zeneca, Sinofarm și Sputnik V. 

Oamenii au format cozi până la Palatul Republicii, care se întind pe câteva străzi, pentru a se vaccina anti-COVID-19 la Maratonul imunizării. De-a lungul rândului format, autospecialele stropesc străzile cu apă, ca să nu fie atât de cald.  În strada N. Iorga, intersecție cu str. București, sunt amenajate locuri de așteptare. Zona este securizată de forțele de ordine, transmite IPN.

Maratonul vaccinării a început mai devreme decât ora planificată, 7.00, întrucât oamenii erau deja adunați în număr mare la locul de așteptare. Potrivit organizatorilor, sunt și din cei care așteptau de aseară. Oamenii se pot vaccina în cadrul maratonului până la ora 22:00. 

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 în Republica Moldova continuă. Vaccinarea împotriva COVID-19 e singura soluție pentru a opri pandemia și a reveni la o viață normală. În acest context, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Primăria mun. Chișinău organizează Maratonul Vaccinării pe 26 iunie la Palatul Republicii. 

Campania de imunizare a fost lansată la data de 2 martie curent, iar până astăzi totalul de doze administrate a ajuns la peste 680.000.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău