Un model din Rusia îl acuză pe Vladimir Putin că a vrut să o omoare prin „metoda Skripal” (The Sun)

  • 20 Septembrie 2018 10:40
Un model din Rusia îl acuză pe Vladimir Putin că a vrut să o omoare prin „metoda Skripal” (The Sun)

Un model din Rusia spune că a fost ținta unei alte doze de otravă și acuză că Vladimir Putin vrea ca ea să moară, informează The Sun, potrivit Mediafax.

Anna Shapiro, în vârstă de 30 de ani, și soțul ei, Alex King, de 42 de ani, au început să aibă stări de rău într-un restaurant din Salisbury, Marea Britanie. Modelul a spus că și-a găsit soțul prăbușit pe podea în toaleta bărbaților, făcând spume la gură.

Alex King încă se zbate în spital să se lupte cu otrava pe care a înghițit-o. Anna crede că a fost o țintă a asasinilor trimiși de președintele rus Vladimir Putin, exact ca în cazul Skripal.

Anna, al cărei tată a fost militar sub conducerea lui Putin, a plecat recent în Londra, după ce a primit amenințări cu moartea.

„Am fost luată ca țintă de oamenii lui Putin. Vor să mă omoare pentru că m-am opus președintelui și pentru că am întors spatele țării mele. Rusia e capabilă de orice”, a declarat Anna.

Cei doi au fost duși de urgență la Spitalul Salisbury după ce li s-a făcut rău. Ofițerii au evacuat toate restaurantele și pub-urile din zonă.

Anna crede că rușii presupun că ea este un spion britanic. Femeia s-a externat din spital luni și stă la un hotel păzită de polițiști 24/24.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău