Un mesaj misterios al producătorilor „Game of Thrones” a aprins imaginația fanilor

  • 26 Noiembrie 2019 19:02
Un mesaj misterios al producătorilor „Game of Thrones” a aprins imaginația fanilor

Un mesaj misterios al producătorilor „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor” a aprins imaginația fanilor, aceștia așteptând de la o zi la alta anunțul unui remake al sezonului 8, anunță platforma Games Radar +, citată de MEDIAFAX.

Pe pontul oficial Game of Thrones de pe rețeaua Twitter a fost publicat un anunț misterios cu formula celebră „Winter is coming”, notează sursa citată.

Anunțul ar putea să fie legat de o reluare a serialului care s-a încheiat după opt sezoane în luna mai dar și de seria pe care HBO o pregătește, un prequel dedicat dinastiei Targaryen. De asemenea, unele voci spun că ar putea să fie vorba doar despre un anunț amical legat de apropierea anotimpului hibernal la propriu.

Mulți fani nu s-au ferit să se arate încrezători că anunțul ar putea să le dea speranțe că rețeaua de televiziune ar lua în considerare refacerea controversatului final al serialului. Din păcate HBO a respins de multă vreme această idee.

Cel mai probabil, anunțul se referă la „House of the Dragon”, noua serie dezvoltată în universul „Game of Thrones”. Potrivit informațiilor apărute, noua serie ar fi bazată pe evenimentele prezentate în romanul „Fire & Blood”, care surprind povestea dinastiei Targaryen, a ascensiunii acestei familii la putere și a războiului civil care marcat acea istorie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău