Un membru CO al TRM își RETRAGE votul în favoarea noului director

  • 30 Iunie 2015 18:41
Un membru CO al TRM își RETRAGE votul în favoarea noului director

Unul din membrii Consiliului de Observatori ai Companiei Teleradio-Moldova Petru Grozavu va cere în instanță anularea deciziei prin care Olga Bordeianu a fost aleasă în funcția de președinte al Instituției publice.

El a anunțat  în urmă cu câteva săptămâni despre retragerea votului său din 4 iunie, privind alegerea Olgăi Bordeianu în această funcție pentru că a făcut uz de fals în acte, transmite IPN.

Membrii CO s-au întrunit astăzi în ședință și au decis că Olga Bordeianu își poate începe activitatea în calitate de președinte al companiei Teleradio-Moldova deoarece legea nu permite retragerea votului. Președintele CO Ludmila Vasilache, a declarat pentru IPN că Olga Bordeianu ar putea acționa în judecată Consiliul după cum s-a exprimat astăzi în ședință.

Amintim că Olga Bordeianu a menționat în CV său că a absolvit New York Film Academy, specialitatea de producător TV și regie. Însă în presă a apărut informația că ea nu a făcut studii la New York. Bordeianu a explicat mai târziu că  a făcut cursuri organizate de academia respectivă la Moscova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:3,09 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău