Un medic de la Substația Medicală Urgentă din Soroca a murit infectat cu COVID 19

  • 03 Aprilie 2020 15:47
Un medic de la Substația Medicală Urgentă din Soroca a murit infectat cu COVID 19

Un medic de la Substația Medicală Urgentă din Soroca, testată pozitiv cu Covid-19 a decedat astăzi, 3 aprilie. Informația a fost confirmată pentru mass media, de către purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

Este vorba despre o femeie de 65 de ani care a muncit în domeniu toată viață, dintre care ultimii 10 ani la Soroca, iar soțul lucrează la fel medic la ambulanță, transmite newsmaker.md, făcând referire la Observatorul de Nord

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat a precizat că mai multe detalii vor fi prezentate de către ministrul Sănătății, în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit celor mai recente date, în Republica Moldova au fost înregistrate 505 cazuri de infectare cu coronavirus de tip nou. De la începutul pandemiei, în țara noastră au murit 6 persoane. 26 s-au însănătoșit.

În prezent, 62 de persoane sunt în stare gravă.

Anterior un alt medic a murit din cauza infectării cu COVID-19. Pe 27 martie, ministrul Sănătății a anunțat că o femeie de 79 de ani a decedat după ce a contractat virusul. Aceasta lucra, la fel, în sistemul de asistență medicală urgentă prespitalicească.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău