Un grup de lucru va desfășura o expertiză a calității lucrărilor de infrastructură realizate în Capitală

  • 29 Septembrie 2020 11:24
Un grup de lucru va desfășura o expertiză a calității lucrărilor de infrastructură realizate în Capitală

Specialiști și experți în domeniu, precum și profesori ai Universității Tehnice a Moldovei, vor face expertiza calității lucrărilor de infrastructură care se execută pe șantierele din Chișinău, transmite MOLDPRES.

Un comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău informează că grupul de lucru va executa, la solicitarea primarului Ion Ceban, o expertiză a calității lucrărilor executate în prezent pe șantierele din capitală. Un raport în acest sens urmează a fi prezentat ulterior autorităților.

Potrivit lui Ion Ceban, precipitațiile de sâmbătă spre duminică au demonstrat, repetat, care sunt punctele vulnerabile ale infrastructurii orașului, cu toate că responsabilii municipali au dat asigurări că situația este sub control.

„S-a intervenit operativ, dar consider că trebuie executate mai calitativ lucrările de construcție și reabilitare a drumurilor, trotuarelor și schimbarea rețelelor inginerești. Sunt mai multe componente de care este necesar să se țină cont la efectuarea lucrărilor de infrastructură, iar dacă nu vom schimba abordarea, situația de pe străzile capitalei se va repeta la fiecare ploaie torențială", a declarat Ceban.

Sursa:MOLDPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău